Min Mysiga Mormor


Den 8 november fyllde min kära mormor nitto år. Hon firades i två dagar av mig, min mamma, syrran, min moster och min mosters familj. Dessutom fick hon massvis med fina gratulationskort och brev från släkt och vänner. Hennes lilla rum fylldes av blommor och genomtänkta gåvor och vänliga hälsningar.

Min mormor är alltid så glad och tacksam och verkar väldigt tillfreds med tillvaron. Dock sover och vilar hon mycket och försvinner ofta in i sin egen värld av minnen och tankar. Det är inte alltid hon går att locka till våran verklighet och det kändes underbart roligt att hon dessa dagar var pigg och glad och faktiskt med oss hela tiden!

Jag dokumenterade såklart många stunder med henne och ska sätta ihop något slags tack-kort som vi kan skicka till alla de som gratulerat henne. Det var minimalt med ljus hemma hos mormor så jag hade superhög iso och största bländaröppningen, vilket gör att inte alla blev skarpa på gruppbilderna. Men jag föredrar ändå lite oskärpa framför tråkiga blixtbilder. Sån är jag :-)













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar