En härlig familj


Idag fick jag, lite oväntat, inviga stora kuben! :-D Jag hade en inplanerad familjefotografering utomhus idag och vädret såg ju alldeles underbart ut... ända tills det var dags. Då öste det ner så pass att vindrutetorkarna fick gå på högsta fart. Så de fick hälsa på i studion istället.

Ett utmärkt tillfälle, tänkt jag, att använda kuben! Och när jag kånkade kuben till mitten av pappret tänkte jag att varför inte tippa den över och använda insidan också?

Det var tydligen en alldeles utmärkt idé, för pojkarna fullkomligt älskade den! Tänk vad många olika sätt man kan sitta på inuti en kub! Jag fick några av de goaste bilderna jag någonsin tagit i min studio, på ett gäng supersköna killar! Tala om att jag är lycklig nu! :-)

Nyfiken kan också titta in till mamma Cicis blogg "busiga ungar" och läsa om hur de upplevde fotograferingen! Klicka bara på länken så kommer ni till inlägget! 






Kommentarer
AnJa

Läckra bilder! Kuben gör ju verkligen sitt till. Himla fiffigt redskap!

2011-10-08 - 07:31:34 / URL: http://anjson.wordpress.com
LeaFoto (Helena)

Tack Anette! Ja, kuben var verkligen en bra idé, ibland får man till det ;-) Har mer planer för kuben, man kan ju klä den, slå in den, skriva på den, hänga saker över den osv... Skitkul ska det bli att sätta den på prov!

2011-10-08 - 10:50:52 / URL: http://leafoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar