Så jobbar jag

En bra idé innan en utomhusfotografering är att spana in platsen ordentligt i förväg. Åka dit någon vecka innan. Kolla hur ljuset faller. Var det är skugga, var det är motljus. Få inspiration till bilder. Ta några bilder. Jag gör det i princip alltid. När det handlar om bröllopsbilder tar jag med mig brudparet för att bolla idéer. 

Här ska jag fota ett syskongäng nästa vecka ...om våren kommer åter tills dess...




Någon som känner igen sig? 

Kommentarer
cissi

Hej!

Har läst din blogg ganska länge nu och måste säga att du är riktigt duktig :) älskar dina bilder och tipsen är guld värda :)

Är själv väldigt intresserad och fotar en hel del själv, blir mest djur, natur och konserter. Nu är det så att jag har fått en förfrågan av en sångerska(!) om jag vill göra ett jobb på henne att ta modellbilder till hennes hemsida och facebooksida. Är väldigt exalterad och ärad att hon frågar just mig men samtidigt är jag lite nervös och orolig över det då jag aldrig riktigt fotat i studio seriöst.. och jag vill så gärna att det blir bra! Har tillgång till studio och har allt material. Så jag undrar om du har några tips, allt från placering av blixtar till olika poser och ja, sånt som är viktigt att tänka på? Det är ett tag kvar innan jag ska fota henne men tänker att det är bra att planera redan nu och öva på vänner och bekanta.

Tack för en fantastiskt blogg och glad påsk på dig!



Kram

2012-04-07 - 01:07:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar