GothGirl

 
Idag har jag suttit med mina kära bildbehandlingsprogram igen :-) Märker att jag har saknat det! Den här bilden har jag jobbat med både i Lightroom och Photoshop. Förstärkt svärtan och högdagarna i ögat ngt.
 
På bilden är Linn, som jag träffade för två veckor sedan över en fika i stan. Hon kontaktade mig efter att ha hittat mig på en modellsida som jag är medlem i. Vi pratade idéer och lärde känna varandra lite och sedan hade vi en liten testfotografering där i närheten, bakom stadsbiblioteket typ.
 
Jag har just mailat henne en länk med bilderna :-) Det ska bli roligt att höra vad hon tycker! Det var första gången som hon poserade framför någon annans kamera än sina kompisars mobilkameror och även om det kanske kändes lite underligt i början så vande hon sig snabbt och det blev massor av fina bilder.
 
Så fort hon okejat dem så visar jag en drös :-) 
 
Hunnit träna på gymmet idag också, med Erik! Vi skaffade kort på "fitness24seven" för ett tag sedan och har börjat träna tillsammans. känns riktigt bra att komma igång! Har sådan energi! Trots mitt rätt svullna högerknä... ska få det åtgärdat på fredag... Tror att kroppen "minns" de där träningsåren jag hade för sisådär tio år sedan... Känns så i alla fall! Och så är det såklart extra roligt och lite peppande att träna när man får göra det tillsammans med den man älskar :-) Hålla handen lite medans man cyklar...
 
Kommentarer
Sara Björk

Jättefin bild! :)

2012-08-23 - 10:26:41 / URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Sara Björk

Önskar vi bodde närmre, då skulle jag & Molly gärna stå framför din kamera =)

Svar: Tack Sara, det var fint sagt! Skulle gärna ha er framför kameralinsen! :-)
Helena Petersson

2012-08-23 - 10:26:58 / URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar