idéer är det gott om

 
Igår hittade jag ett trevligt mail i min inkorg från en ung tjej som drömmer om att bli modell. Hon hade läst på modellbilder.se att jag ibland gör egna projekt där jag söker modeller som är intresserade av att vara med, och tog chansen och skrev ett mail. Vi ska träffas nästa vecka :-)
 
Det som är härligt med modellfotografering är att bilden oftast inte har så mycket med personen på bilden att göra, utan snarare illustrerar en tanke, ett uttryck, en attityd eller bara skönhet helt enkelt. Jag har, på min hemsida, en notis om att jag gärna gör TFP-uppdrag med modeller ifall det är på bådas villkor. Att vi båda får nya, fräscha bilder till våra portfolios. Men det är inte så många som hört av sig! 
 
Handlar kanske mest om att jag inte nått ut ordentligt kanske... 
 
Ska passa på nu när veckorna (inte helgerna, de är fortfarande foto-upptagna) börjar se lite lugnare ut. Tänka på egna idéer, göra något nytt, träffa människor jag länge tänkt träffa men det inte blivit av. Det är ju så spännande! Idéer har jag ju alltid. Bilder jag vill skapa. Som målningar inne i huvudet. Förr hade jag tagit till penseln och oljefärgerna. Nu är det kameran och kanske en modell :-) Skapa bilder bara för mig, det är riktigt, riktigt roligt!
 
Man vet aldrig vad jag kan få för mig att göra!
 
 
 
Kommentarer
Becca

Spännande! :)

2012-08-08 - 08:16:22 / URL: http://fotobex.blogg.se
Sara Björk

Jag är så obekväm framför kameran, men snart ska jag allt se till att belöna mig med fina bilder, när jag kämpat så med vikten :)

Svar: Ja det tycker jag verkligen! :-) Alla borde ha fina bilder på sig själv!
Helena Petersson

2012-08-08 - 14:48:35 / URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar