gör din egen fotobok

 
Gör din egen fotobok vetja! Det är hur enkelt som helst nuförtiden, vare sig man vill göra det enkelt för sig och följa en färdig mall och låta programmet "autofylla" eller om man vill ha lite mer kontroll och lägga in bilder där man själv vill ha dem.

En soffbordsbok med de finaste naturbilderna, en portfolio med de bilder man är mest stolt över, en reseskildring eller en "vårt första år ihop"-bok är några exempel. Gör själv alltid böcker efter varje resa jag gör. Och har väl som mål att göra en bok för vår/sommar och en för höst/vinter men ligger mer och mer efter där...

Här är några ställen jag tror på:

http://www.mypublisher.com/ 
Bra: har snygga designmallar! Mindre bra: går bara att göra i liggande format

http://www.solentro.se/ 
Bra: blir billigare om du vill göra många böcker. Mindre bra: lite "frihet" i designen

http://www.blurb.com 
Bra: proffsigt ställe, bra kvalité, många mallar. Mindre bra: upplever det lite omständigt...

http://www.cewefotobok.se 
Bra: enkelt, snyggt och snabb leverans. Mindre bra: Nästan ingen rabatt på kopior :-(

http://www.myphotobook.se 
Inte testat... men funderar på...

http://www.odenlab.se 
Bra: Ett etablerat proffslab. Odenlab kan man alltid lita på, k v a l i t é. På allt. Mindre bra: högre priser såklart...

Hoppas ni tar vara på era bilder! Minnen är viktiga! Har själv gjort bröllopsalbum, bebisböcker, kärlekshistorier i bilder, soffbordsböcker (perfekt att ge bort i julklapp) och, som sagt, reseskildringar. Teckningen ovan är skissen till den kursbok jag jobbar på just nu. Håller ju i en fotokurs och när den är slut är tanken att mina elever ska erbjudas köpa den för en mindre peng, eftersom den ska innehålla det viktigaste från kursen :-)
 
Och nu är det TV-dags! Tänker se del 2 av "Äkta människor" på SVTplay :-) God kväll!Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

kontakt@leafoto.se

RSS-flöde
Bloglovin
Facebook
Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar