en fin dag

 
Idag har jag och mina nya fina Converse haft en riktigt fin dag ihop! Fick skorna av mamma och de är så otroligt sköna att promenera omkring i! Kan nästan gå alldeles normalt :-) I alla fall med lite alvedon till hjälp... 
 
Jag har haft en helt suverän dag. Från början till slut. Vaknade av mig själv i stora dubbelsängen, såg den blåa himlen utanför fönstret och låg kvar och njöt ett tag, uppfylld av den där härliga känslan av att man vaknat till en Riktigt Fin Dag.
 
Fått massor gjort. Förmiddagen ägnades åt Assistansanordnarnas bilder (som ni vet), eftermiddagen åt en timme slappa-framför-serie-å-äta-lunch-i-soffan samt lite bloggande, sen var det sjukgymnastik vid Rådmansgatan. Eftersom jag även skulle träffa ett brudpar där lite senare så beslöt jag mig för att sätta mig på cafét och i lugn och ro vänta in dem medan jag åt lite middag och drack lite kaffe.
 
Solen sken på mig och min inspirationsbok - helt underbart var det. Och brudparet kom och var ju helt underbara de med. Så glada, trevliga och så där genuint varma människor som man intuitivt gillar direkt! Deras bröllopsdag är också lite extra speciell - de ska gifta sig på en båt centralt i Stockholm och åka gammal veteranbil dit.
 
Det är alltså ett riktigt dröm-uppdrag. Som jag fick :-) YEY!!!
 
Sen efter det så begav jag mig mot Rådhuset för att möta upp med Sebastian och promenera längs vattnet och ta lite bilder till min portfolio. Vi fick jättefint mjukt ljus och en helt perfekt, ljummen sommarkväll. Sebastian lärde mig också hur man ska snöra sina converse... sånt har jag verkligen noll koll på...
 
Var hemma klockan elva efter sex timmar utomhus. Känner mig alldeles glad inuti. Vilken dag! 
 
 
Kommentarer
Anette

Vilken tur att du lärde dig knyta skorna :-) Jag tror de brudpar som har turen att få dig som fotograf får ett alldeles extra fint bröllop!

2012-06-21 - 07:33:29 / URL: http://anjson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar