Kontraster


Igår var jag i Gamla Stan och fotade ett vackert bröllopspar och idag tränade jag en patienter i att klä på sig. Vilka kontraster! Det är lite häftigt att kunna ha så pass annorlunda dagar tycker jag :-)

Jag har fått sakna mitt kära internet! Det har legat nere här hemma. Två dagar utan får en att inse hur mycket tid man faktiskt spenderar där och hur beroende man är av att det ska fungera! Det är inte utan att man känner sig lite sårbar...

Desto roligare nu att ta itu med hemsida, blogg och mailande!

Och bilderna från gårdagens bröllop håller på att laddas in i datorn. Hur fina som helst. Det var en varm dag med underbara små moln framför solen - helt perfekt! - och ett vackert par som bestämt sig för att leva resten av sina liv med varandra. Kan det bli bättre?

Bilden här uppe är från bröllopet vid Ulriksdals slottspark. Inga moln i sikte den dagen inte! Men bilderna blev jättefina och det ska bli jätteroligt att visa upp dem för brudparet idag :-)

Kommentarer
Sara

Sannerligen, vilka kontraster :) Härligt!

2012-06-15 - 19:05:05 / URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar