som en rostig gammal bil



Maskineriet fungerar
inte riktigt som det bör 
jag gnisslar och knakar och
är rostig och skör

men jag brummar ännu högt
även om motorn hackar
och än har jag klarag mig
upp för - de flesta - backar

Så känner jag mig just nu. Mitt inre matchar inte riktigt mitt yttre. Och det är utmattande att hela tiden jobba i motvind! Som om någon står och kastar citroner på mig medans jag argt försöket göra lemonad av dem. Men herregud liksom, lägg av nu.

Har i varje fall en trevlig måndag framför mig. Ska äntligen få fota lilla nyfödda Tim! Fast han har väl växt ur bebismössorna vid det här laget... de växer ju så fort när de är så små! 

Sen väntar kroppsliga åtgärder. Ska äntligen få åtgärdat inflammationen i knät på tisdag och onsdag operera bort gråstarren i vänsterögat. YEY? ...nja... men bra! Är jäkligt trött på att halta omkring och droppa kortison i ögat varannan timme - helt omöjligt att vara sminkad och hur snygg ser man ut helt utan smink, i ärligheten namn inte så! 
Kommentarer
Sara

Skönt att få hjälp med krämporna! :) Och lycka till med fotograferingen! Kram

2012-05-14 - 06:28:04 / URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Anette

Du har verkligen inte gjort dig förtjänt av alla krämpor. Hoppas din "verkstad" gör ett bra jobb så att du börjar spinna som en Ferrari snart!

2012-05-14 - 06:47:18 / URL: http://anjson.wordpress.com
Anonym

Men en sån underbar bil sen! Du kommere kllara dig genom detta också, precis som allt annat! Stor kram med energi till dig! Stina

2012-05-14 - 07:15:34

Du är den mest positiva fighter jag känner

Helena så du kommer att fixa det här också :-)! Kram mamma

2012-05-14 - 07:54:18
Cecilia

Den dikten var fin, och jag instämmer till fullo med hur jag känner mig inför/med sjukdomen. Själv ska jag till KS idag för att få hjälp med min hand som börjat krångla igen. Pust…



Men jag måste säga att nu har jag ju följt din blogg ett tag och du är verkligen en bra kämpe och verkar ha sådan positiv livsglädje det jobbiga dagarna till trots och det smittar av sig kan jag säga! Så fortsätt kämpa även denna gången och det kommer bli jättebra nu också. Styrkekram

2012-05-14 - 08:42:52 / URL: http://ceciliasdiary.com
Sara

Har fått tiden, den kom faktiskt ganska snabbt. Bara väntan på den dagen som är lång :/ Så man ska ju inte klaga egentligen.

Stor kram!

2012-05-15 - 10:17:55 / URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar