costamar

 
 
Här bor mamma och jag just nu. Pa Costamar i Los Cristianos, södra Teneriffa. Rätt lângt ifran lyxigt - poolen är ur funktion och stranden utanför är inte mycket att hurra för. Det är förmodligen Los Cristianos blâsigaste punkt. Kranarna känns som om de ska lossna när man vrider pa dem och det mesta av inredningen i var lägenhet är udda. Till och med skâpens dörrknoppar är omaka!
 
Men varmvattnet i duschen är fylligt och varmt hur làng tid som helst, vi har inte kackerlackor, vi kan ha cyklarna inomhus utan att de är i vägen, det är alltid rent och soporna försvinner konstigt nog av sig själva (?), det är härligt svalt pa natten, vi har varsitt rum och vi kan somna till vâgorna som slàr.
 
Vi stormtrivs! Costamar ligger längst bort pa strandpromenaden vilket betyder att vi alltid far hälsosamt med kondition när vi ska cykla nagonstans - en trevlig bonus tycker vi! Det är ocksa aldrig nagot oväsen (mer än vâgor och vind!). Cyklarna har vi fatt lâna frân en kompis till mig som hyr ut cyklar och permobilar, hur snällt som helst. 
 
Hur har ni det där hemma i Sverige? ;-) Kram!
 
 
 
 
 
 
Kommentarer
Sara Björk

Förstår att ni stortrivs! =)

Svar: :-)
Helena Petersson

2013-04-07 - 08:01:01 / URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar