en sån där måndag

 

Idag hade jag allra helst legat kvar i sängen och snoozat halva förmiddagen. Istället var det bara att pallra sig upp vid halv sju som vanligt måndagar och sätta sig i den kalla bilen och köra iväg till mitt rehabcentrum. Grå modd på vägen, grå modd på vindrutan, noll energi i kroppen, samma gamla knäinflammation och samma gamla livlösa hår i spegeln. Det kändes som en riktigt GRÅ dag och jag kände mig så där liten inuti och stor utanpå.

 

Men så hjälpte jag en patient som blev så glad och tacksam för så lite, jag fick mail att bokningen av lägenhetshotellet i Spanien gått igenom (med havsutsikt) och jag fick en bloggkommentar från söta Dixie som skrev att hon tipsat om min blogg på sin blogg och ja, dagen övergick till att bli rätt färgglad!

 

Lite kan göra ganska mycket :-)

 

Nu känner jag mig full av energi och spänst - till och med håret ser livligare ut (ehm...). Det här kommer att bli en härlig vecka! 

 

Kram på er!

 

 

 

Kommentarer
Josephine Karlsson

De är de grå dagarna som ger större kontrast åt de bästa!

Svar: Det har du rätt i! Man kan ju inte gå runt och vara på topp hela tiden! Då blir de där topparna inte lika toppen :-)
Helena Petersson

2013-01-22 - 13:28:18 / URL: http://fotografjosephine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar