Let´s shape up!

 
 
Dagens höjdpunkter var att se kommentar på kommentar trilla in i brevlådan från alla som hittat till min blogg genom Blogg.se. Hamnade på deras förstasidan igen! TACK! :-) Bröllopssnacket har hållt i sig från igår - var på en liten fotograf-afterwork och snackade bildstil och prispaket. Nya idéer föddes, som alltid när man får höra andra synpunkter och åsikter. 
 
För övrigt så har jag laddat ner en grymt motiverande app till min Iphone idag. ShapeUp heter den och den håller koll på att jag når mitt att gå ner till min ursprungliga "dansarevikt". Det har gått segt och jag ligger stadigt kvar på storlek 38. Med tanke på att alla mina favoritkläder är i storlek 36 så... Hur som helst. Man kan ju tycka att det inte vore så svårt; en storlek! Men det är det! Men med denna lilla hjälp så tror jag faktiskt att jag kan nå målet :-)
 
Appen räknar, efter att du svarat på några frågor, ut hur mycket kalorier ditt dagsbehov består av och håller koll på hur mycket du har ätit (eller inte ätit). Den håller även koll på hur mycket kolhydrater, proteiner och fett du stoppat i dig. Hänsyn tas till träning såklart. 
 
Jättebra för att sluta småäta! Känns ju lite mer påtagligt då man måste skriva ner det där onödiga mellanmålet (som tyvärr oftast inte är en nyttig morot utan mer sannolikt en liten chokladbit från chokladkartongen på jobbet...)
 
Vi får väl se! Enligt appen bör jag ha nått min idealvikt på 50 kg om 14 veckor :-)
 
 
Kommentarer
Dixi Wonderland - Hemmafru vid 22 års ålder

Jag har använt den i 4-5 dagar nu och tycker att den är grym! Dock har jag svårt för att få i mig allt det som jag behöver och håller på att lära mig att äta 5 mål mat om dagen men jag kämpar på! Sjukt bra är den iaf :D

Svar: Vad bra! Jag tycker det bästa är att man blir medveten om vad det man stoppar i sig är värt i kallorier, samt hur mycket mer man ska äta om man tränat. Lycka till med ditt mål!
Helena Petersson

2013-01-29 - 12:59:53 / URL: http://dixiwonderland.com/
Anette

Usch och fy vilken hemsk app ;-)

Svar: Haha :-D Konstigt, så reagerar de flesta i min omgivning när jag sitter och skriver in hur mycket jag ätit och vad...
Helena Petersson

2013-01-29 - 16:35:49
Cecilia

Den appen är helt suverän tycker jag. Laddade ner för 3 veckor sedan och hittills följer jag planerade kurvan perfekt. Lycka till med viktminskningen!

Svar: Super! Vad duktig du är! Hoppas jag har lika mycket karaktär... :-/
Helena Petersson

2013-01-30 - 17:51:05 / URL: http://ceciliasdiary.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar