systerboken

 
 
 
I helgen har jag mestadels legat i en soffa med en bra bok eller tittat på första säsongen av Game of Thrones, men jag har även hunnit med att ta en hel del produktbilder till hemsidan! Det blev sånt där mjukt väder - soligt men med fina små moln framför. Ljust men inte för ljust. Så då tog jag tillfället.
 
Har inte hunnit uppdatera någonting på hemsidan ännu, men snart så :-) Har ju gjort en del nya album inför bildvisningarna och de måste ju visas upp ordentligt! Den här söta boken minns ni kanske att jag visade lite bilder ifrån? Valde att göra en bok av en av mina favoritfotosessioner :-) Det blev så många fina bilder på så många olika sätt i så många olika söta outfits... Goare modeller än dessa systrar går inte att få. Gjorde såklart en bok till deras mamma och pappa också ;-)
 
Boken är för övrigt 19x19 cm stor och består av tjugo, lite stabilare sidor. En perfekt barnbok! Eller när det gäller bröllop; förälderbok (om man vill ge sina föräldrar en liten mindre kopia av sitt bröllopsalbum!). 1500 kronor kostar denna lilla bok av minnen.
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar