bröllop i ösregn

foto av Erik Berzelius
 
 
Jag hade en grymt intensiv dag igår. Fotade söta Anna och Michael ute på Utö - till stor del i ihållande ösregn! Som tur var fick vi lite tid innan spöregnet satte igång och hann ta några avslappnade (torra) bilder vid havet. Jag fick äntligen användning för min sänghimmel också! Hihi, satte upp den i en gran å la min vattentåliga vita picknickfilt under. Erik stod och höll ett paraply ovanför. Voalá - en romantisk studio mitt i alltihopa :-) 
 
Vädret var dock en klar utmaning på många sätt. Dels var det lite stressigt att hela tiden känna hotet av MER regn när man stod och fotograferade i allt från småduggregn till något mer men ändå inte helt som spön i backen... och dels blev ju precis ALLT väldigt väldigt blött. Vid något tillfälle hade alla våra kameror helt enkelt immat igen och det dröjde inte länge förrän det lät det klafs klafs klafs när man gick i sina genomsura converse som dessutom råkat ha sand i sig som såklart inte gick att få ut när den blivit blöt...
 
Det blev en hel del lärdomar detta uppdrag. Jag är så glad att jag hade Erik vid min sida. Att släpa på grejer och ibland även på mig. Att hjälpa till att försöka föreviga alla ihopträngda gäster som flydde regnet. Att värma mig när vi efteråt satt utomhus på bryggan en timme och väntade på båten tillbaka.
 
Men det gick rätt smidigt ändå, tycker jag! Vi kom hem med 1645 stycken bilder så det blev nog några bra... ;-)
 
 
Kommentarer
Dixi Wonderland - Hemmafru vid 22 års ålder

Ska bli jätte kul att se bilderna i bloggen :D

Svar: Tack ska du ha! Jag hoppas snart börja kunna dela med mig av mina senaste fotograferingar! :-)
Helena Petersson

2013-06-02 - 23:20:38 / URL: http://dixiwonderland.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar