Vilken Härlig Dag

 
 
 
Ikväll har jag varit i Nacka och fotat den här fina tjejen och hennes föräldrar och lillasyster. De bodde jättefint, vädret var helt underbart och hela familjen var supertrevlig. Det blev precis en sån där mysig fotografering som jag hade hoppats att det skulle bli :-) Det är ju alltid spännande när man ska fota barn, eftersom barn kan vara på så olika sätt. Jag åker dit med alla möjliga leksaker och tillbehör och med olika lekar i huvudet... Den här tjejen var dock en riktig drömmodell. Hon hittade sina egna poser och platser och älskade att vara med på bild! Hon var även ett söt storasyster som tog hand om och kramade på lillasyster. Jag hade jätteroligt! Åkte därifrån fylld av positiv energi.
 
Hoppas att jag får återvända till de trakterna och fota fler gånger - det var verkligen vackert där! Jag lämnade ifrån mig en hel drös med visitkort med förhoppningen att de ska dela med sig till sina grannar! Haha.. kanske lite osvenskt men :-) jag är ju lite spansk i hjärtat!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar