behind the scenes: dansfilm

 
 
 
Egna projekt är väldigt utvecklande och så är ju såklart även andras! I april hängde jag på min goda vän och kollega fotograf & filmaren Andy (Andreas Hillerborg) när han filmade en gravid dansare! Det var hennes idé som filmatiserades och det var riktigt coolt hela grejen. Andy ville ha någon som tog behind-the-scenes-bilder när han filmar och lite dansporträtt och jag ställde med glädje upp!
 
Det var färg och det var mjöl, motljus, rörelse och energi... Det blev massor av grymma bilder! Men det är lite hemligt fortfarande, just de där bästa bilderna. Får hålla på dem lite till. Men lite BTS får jag nu visa er!
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer
becca

Vackert!

Svar: Tack ska du ha! Ja det var riktigt kul att hänga med och se hur han ljussatte och filmade också! Borde gör det oftare... Kul att du tittar in här ibland förresten, fast jag uppdaterar så dåligt nuförtiden!... Så mycket annat som tar tid i mitt liv just nu...Ha en fin fotosommar!
Helena Petersson

2014-06-07 - 22:23:07 / URL: http://fotobex.blogg.se
becca

Självklart ! :) Tack desamma :)

2014-06-15 - 21:25:37 / URL: http://fotobex.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

kontakt@leafoto.se

RSS-flöde
Bloglovin
Facebook
Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar