en liten bit paradis

Mandorlo, Toscana, Italien
 
 
När vi körde in genom grinden och uppför den branta allén mot huset som det visade sig att vi skulle få ha alldeles för oss själva kändes det som om vi vunnit på lotto. Vi kunde ärligt talat inte tro att det var sant.  
 
Imorgon har vi varit här en vecka. I ett stort och vackert rustikt hus på denna underbara, hisnande plats. Och vi njuter i fullaste drag! Äter frukost i morgonsolen, steker ägg på den alltid varma Aga-plattan, ligger och läser i hängmattan, busar i poolen, köper färska grönsaker och fisk på den lokala marknaden, fotograferar solnedgången, tar ett glas rött till kvällsmaten, spelar spel i någon av de mysiga soffgrupperna, lyssnar till syrsornas kör när solen går ner...
 
Dagarna är fyllda av små underbara ögonblick av perfektion.
 
Det har varit soligt och hett eller varmt med svalkande bris, och så ibland har vi överraskats av överväldigande skyfall eller bara stora, varma regndroppar som försvinner lika snabbt som de kommit. Himlen har skiftat så mycket över Mandorlo att vi har fotat samma vy massor av gånger utan att få samma bild. 
 
Vi kunde inte ha det bättre.
 
   
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

kontakt@leafoto.se

RSS-flöde
Bloglovin
Facebook
Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar