Bröllopsporträtt i VItabergsparken

 
 
 
I september 2014 fick jag äran att föreviga Per och Alexandras bröllopsdag. Jag har tidigare visat bilder från förberedelserna (titta här om ni vill titta igen!) men sedan har det visst inte blivit av att jag visat resten av bilderna... Det blev v ä l d i g t många bilder... som det lätt blir när jag är med ända från förberedelserna fram till middagen... Det här är porträtten, som vi tog på tu man hand innan vigseln.
 
Efter förberedelserna begav vi oss alltså till Vitabergsparken. Vädret var väldigt mycket mörkare än vid rekningen - då vi tog kärleksporträtten - men vi hittade en underbar liten kulle med grönska och helt rätt ljus. Vi fick tyvärr inte lång tid på oss. Efter en kvart började molnen hopa sig, vinden tillta och ganska snart även regndroppar falla... 
 
Vi fick fortsätta fotograferingen uppe vid kyrkan, i skydd från regnstänk och vind (som hunnit bli ganska så isande kall vid det laget...) Där passade vi på att ta lite bilder på brudtärnan och marshalken.
 
Alla var dock väldigt redo att bege sig därifrån när taxin kom... De där naturliga leendena och skratten börjar bli lite svåra att locka fram när kylan tar över! Och hur rolig är egentligen en fotograf som hackar tänder?
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

kontakt@leafoto.se

RSS-flöde
Bloglovin
Facebook
Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar