sneakpeak boudoir

 
 
 
En av många favoritbilder från förra veckans boudoirfotografering på Härringe slott :-) Vackra Lina med eldrött hår modellade för mig i slottets vackra miljö! Vi hade jätteroligt och tiden flög iväg!
 
Älskar förresten de där fönstrena!
 
Det rullar på bra för mig just nu! Inte direkt mycket på jobbfronten just NU men otroligt mycket planerat under högsäsongen... Lär bli en intensiv sommar! Måååånga bröllop... och andra uppdrag börjar trilla in. Familje- och barnfotograferingar, företagsprofilfoton, modellfoto, eventdokumentation... Lite av varje helt enkelt! Det är kul!
 
OCH bröllopsplanerna går stadigt framåt. Vi har en vigselförrättare bokad! En kvinna :-) Plus att Anna och jag har efter mycket letande köpt ett underbart tyg till bröllopsklänningen! Och så hittade jag skor! På rean! "Tre för två" så jag köpte två av samma storlek (om det ena blir smutsigt) och ett par svarta finskor. Så tre par skor för 200 kr. Rätt bra köp....
 
Rätt bra liv! :-D
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

kontakt@leafoto.se

RSS-flöde
Bloglovin
Facebook
Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar