möt tvillingarna Daniel och Vanja

 
 
Det är något alldeles särskilt att få fotografera sådana här verkligen pyttesmå människor. Alldeles nya i världen. Jag fullkomligen älskar nyföddfotograferingar. Inte nog med att det blir ursöta bilder, det är så otroligt mysigt att få jobba med modellerna! Även om man bli kissad på ;-)
 
Det var en välkommen utmaning att få fånga två samtidigt! För en utmaning var det. Båda skulle ju vara mätta och nöjda och sovande samtidigt. Och sen när man kommit dit så ska man lyckas lägga dem till rätta utan att väcka varken den ena eller den andra... Inte det lättaste kan jag säga :-)
 
Så, möt tvillingarna Daniel och Vanja! 
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Söta små 5 kommentarer




återbesök

 
 
 
Idag hoppade en vild tiger i min säng, kastade sig hit och dit och rullade sig runt runt och inte så sällan ramlade ut ur bild... det blev en hel del actionbilder! Med lite mutgodis satt han också stilla en stund, så att hans mamma och pappa fick några bilder med lite mer lugn komposition...
 
Jag hade alltså en barnfotografering i dagsljusstudion idag. Med den här sötnosen :-) På denna bild var han tre månader. Idag var han tre år! Tiden går så snabbt och jösses vad de växer, de där små!
 
En liten kille med stark vilja, mycket energi och en charmig bestämdhet var det som mötte mig idag. Faktiskt så gick vi ut för att ta lite familjebilder. Det blev lite för svettigt att vara inne, och vi behövde lite mer plats att röra oss på. De har så mycket energi, de små barnen! Det fick jag ju erfara i helgen också... jösses vad jag sprang och lyfte - och busade, pussade, jagade, snurrade, rullade... 
 
...och där har ni orsaken till att det inte blev något blogginlägg igår... det var en rätt utmattad Helena som behövde återhämta sig genom att inte göra någonting... och det tänker jag göra nu med :-) framför någon film!
 


· Lämna en kommentar ·
Vardag 1 kommentarer




Sting i Dalhalla

 
 
För några veckor sedan bjöd Eriks föräldrar Erik och mig på en oförglömlig konsert med en av de bästa artisterna jag vet; Sting. Jag har alla hans skivor han gett ut och en drös kasettband med Police... Jag älskar hans röst och många av hans texter och hur han i många låtar (till exempel i albumet "Mercury Falling") leker med takter så att det blir något utöver det vanliga. Så var även denna konsert - utöver det vanliga. Dalhalla var imponerande och ljussättningen på scen hur cool som helst.
 
En upplevelse både för öra och öga :-)
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Vardag 1 kommentarer




Emilie & Daniel 2013-05-11

 
 
 
Tänkte ge er en riktig bildbomb såhär inför helgen :-) Vackra Emilie och Daniel som gifte sig på Ingarö i maj - säsongens första bröllop - när det precis börjat grönska ute. Omgivningen såg helt annorlunda ut när vi var där en vecka tidigare för att reka inför fotograferingen! Det var häftigt :-) Och vilken dag de fick! Solen strålade och himlen var underbart blå med några små enstaka moln här och där (och som ibland till min lycka täckte solen precis så mycket som behövdes för att göra ljuset något mjukare under några sekunder...)
 
De bokade mitt lilla paket "Tro" som är på tre timmar, men eftersom miljön runt kyrkan var så varierad så det ser ut som om vi varit och fotat hur mycket som helst på massor av helt olika ställen... Det blev, som det alltid blir med vackra kära människor i vackra miljöer en härlig dag, otroligt många bilder :-) Det här är en bråkdel av dem och några av de bilder som jag själv tyckte allra mest om! 
 
Tack för att jag fick föreviga er kärlek!
 
 
 
Copyright Helena Petersson / www.leafoto.se vilket ska uppges ifall du lånar bilder härifrån :-)


· Lämna en kommentar ·
Bröllop 3 kommentarer




Kärleksfotografering i Tyresö

 
 
 
Det här söta paret fotade jag igår i Tyresö slottspark :-) Så himla tur med vädret hade vi ju och de var så himla fina tillsammans! Sarah var en av de tre som vann en kärleksfotografering av mig för några månader sedan och igår var det dags!
 
Solen var stark och het igår, himlen klarblå och vi var på en härligt grönskande plats invid en fridfull sjö - det var svensk sommar när den är som mest underbar. Vi träffades på kvällen, vid sju, för att undvika att solen skulle stå för högt och började med lite härliga motljusbilder där solen sirlade in genom en trädkrona, sedan hittade vi en härligt stor och jämn öppen skugga där vi tog lite sitta-på-gräsbilder och sedan gick vi över bron och hittade det här härligt höga gräset. Vi gick på promenad helt enkelt och så fotade jag dem där det var vackert just då.
 
Vid den tiden och den dagen var det många ställen som var vackra... :-)
 
Det är väldigt upplyftande att få fånga kärlek måste jag säga. Jag fånler konstant när jag sitter och går igenom bilderna. Förra veckan var det Lena och Christoffer, denna vecka Sarah och Andreas och näst-nästa vecka har turen kommit till min tredje vinnare, Jessica! 
 
Mysigt!
 


· Lämna en kommentar ·
Romantiska porträtt 2 kommentarer




de vackra systrarna ll

 
 
 
Den här sommaren är helt underbar verkligen. Det är soligt, vackert och varmt och jag har massor med härliga fotograferingar bakom mig och lika många framför mig innan den är över. Känns suveränt :-)
 
Här kommer fler bilder från fotograferingen med systrarna. Blev som jag sagt tidigare vääääldigt många fina... har några till på dem då de hade andra kläder på sig men de sparar jag till ett senare inlägg :-) 
 
Det gör så mycket när man "matchar" inför en fotografering. Antingen liknande färger på kläderna eller olika färger och lika kläder... eller lika/lika ;-) Det förhöjer bilderna otroligt tycker jag. Skapar balans
 
Så ni kan ju tänka er hur glad jag blev när dessa skönheter kom gåendes mot mig i sina ljuvliga aftonklänningar! Kvällsljus, vacker miljö och dessa vackra kvinnor framför kameran... vilket himmelskt uppdrag!!
Älskar mitt jobb!
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Familj 1 kommentarer




en dag på väddö

 
 
 
Det var väldigt blåsigt nere vid havet idag, kändes nästan som man skulle blåsa bort! Vågorna slog in i klipporna och vattnet stänkte och havet dånade. Myyyysigt!
 
Pojkarna Noah och Love körde ordentligt med oss. Det blev spring på klipporna, fotbollsspelande och allmänt bus på gräsplanen. Kameran hängde såklart med så gott det gick! Efter allt spring åkte Erik, Noah och Henrik iväg och metade medan jag, Hanna och Love stannade hemma och tecknade drakar (och tog oss en välförtjänt tupplur...).
 
Nu kommer vi att sova gott efter att ha spenderat dagen med energiknippen som Noah och Love! 
 
 
 
foton tagna av Helena & Erik med Canon 6D och Sigma 35mm 1.4 :-)
 
Tack Hanna och Henrik och Love och Noah för en härlig helg!
 


· Lämna en kommentar ·
Vardag 2 kommentarer




de vackra systrarna l

 
 
 
 
Idag sitter jag och bloggar ifrån en liten stuga på Väddö :-) Vi är på våra vänner Hanna och Henriks landställe och leker med deras busiga killar Noa och Love! Vi kommer få två dagar med massor av mys och bus och hyss skulle jag tro! Och sol, bad och brädspel såklart.
 
Igår skickade jag ett stort paket till systrarnas mamma med två tavlor i. De valde att förstora dessa bilder:
 
 
 
 
 
 
 
Alltid så roligt och smickrande när kunder väljer att göra stora förstoringar av sina bilder! Man vet att bilderna kommer att få sitta på väggen och synas :-) Ska snart sätta igång med deras album också! Blev grymt många fina bilder på dessa fina tjejer så det kommer att bli roligt att designa deras bok! Här är några från början av fotosessionen (i det grymma motljuset!)
 
 
 
 
copyright Leafoto.se Fotograf Helena Petersson


· Lämna en kommentar ·
Porträtt ute 1 kommentarer




Kärleksfotografering

 
 
 
Idag träffade jag det här söta paret i Drottningholm för att ta kärleksfulla bilder! Fina Lena och Christoffer vann tävlingen jag hade för ett tag sedan :-) Orsaken till att Lena dagen innan deras bröllop inte passade i brudklänningen var också med - lilla Oscar! Erik fick agera "manny" under fotograferingen.
 
Vi började fotografera klockan sju och vi fick det allra mjukaste ljuset genom hela fotograferingen. Så lyxigt! Med den miljön också :-) Det var första gången jag fotade där och det hoppas jag att jag får göra igen! Förhoppningsvis så är det inte algblomning nästa gång... Skulle annars ha fått många fina bilder på de praktfulla träden som speglade sig i den stilla vattenytan... Men trots det var det ändå en väldigt lätt miljö att hitta fina vyer i och få variation på sina bilder :-)
 
Den här fotograferingen gick också lekande lätt för att Lena och Christoffer var grymma på att hitta fina poser och se alldeles naturliga ut framför kameran! Bra jobbat hörni, tack ska ni ha!
 


· Lämna en kommentar ·
Romantiska porträtt 2 kommentarer




det dansande paret

foto: Matilda Holmqvist
 
Tänker inte visa alla fina bilder som Matilda tog på oss på en gång men jag kommer att lägga upp en bild då och då, eller några få... så att varje bild ges plats att sticka ut ordentligt! 
 
Jag följer sedan något år tillbaka Matildas blogg och jag gillar framför allt hennes bildspråk och de härligt murriga färger som alla hennes bilder har. Blev så glad när jag läste att hon skulle komma till Stockholm denna sommar och dessutom hade ett fint erbjudande då! Passade såklart på att boka en fotosession med henne :-)
 
Hon bor annars i Umeå. Hon är alldeles för ung för att vara så duktig! haha :-D
 
Hon kör med Canon precis som jag och det var riktigt roligt att upptäcka att våra kameraväskor innehöll nästan samma objektiv! Hon är en av dem som gärna använder tiltshift-objektiv; ni vet, det som jag testade men beslöt mig för att inte köpa. Det var bland annat hennes bilder som inspirerade mig till att testa!
 
Vi var i Tyresö slott och fotades och vi fick fria tyglar att göra vad vi ville så vi började vår fotosession med att sätta på lite lindyhop-musik och dansa på bryggan. Har alltid velat ha bilder på oss när vi dansar!
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Erik och jag 4 kommentarer




till mina brudtärnor

 
 
 
De här bedårande klänningarna hittade jag igår på min shoppingrunda! SÅ glad!!! De är till mina fyra brudtärnor nämligen :-) Hade sån tur; det var inte bara nedsatt pris på dem utan det var även tre för två! Hur passande är inte det när man just behöver köpa flera stycken? Som grym tur!
 
Min tanke är att färga klänningarna i någon ljus pastellfärg typ gammelrosa, eller kanske satsa på champagnefärg? Eftersom jag kommer att ha en brudklänning som till stor del kommer att vara täckt av spets så passar det ju så bra att brudklänningarna också har det! Blev lite lyrisk där i affären... Köpte faktiskt SEX stycken, även om jag "bara" har fyra tärnor. Tänker att det är bra att ha någon extra att prova färgen på... och att det kan vara bra att ha en extra stor storlek ifall någon skulle bli gravid eller nåt! Man vet ju aldrig! Det är ju ett helt år bort! 
 
Visst är de fina?
 
:-)
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Vardag 2 kommentarer




happy lazy days

 
 
 
Jag har haft två jättehärliga dagar på landet då jag blivit firad som en drottning. Dubbelt upp! På lördagen var det åtta-kamp på gräsmattan, grillning och nattdans på vårt hemmasnickrade dansgolv (och med myggen dansandes runtomkring oss...) På söndagen var det frukost i huset och tårta på ängen och en massa barn och ballonger. Skämdes bort med fina presenter, kramar, danser och kärlek.
 
Söndagen avslutades med film och godis med lillasyrran. Det sköna med söndagar denna sommar är ju också att jag kan vara uppe precis hur länge jag vill - eftersom jag får sova hur länge jag vill dagen efter! Lediga måndagar var den bästa present jag kunnat ge mig själv :-) Så imorse sattes inget alarm. Jag vaknade först klockan elva!
 
Efter denna lata morgon så blir det lite datatid och sedan väntar födelsedagsshopping med mamma och Kristin i SIckla! The spoiling continues...
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Vardag 1 kommentarer




idag blir jag lite äldre

 
 
 
Igår blev det inget inlägg för jag och Erik hade fullt upp med att handla och packa och fixa inför denna helg då jag ska firas stort! Jag fyller den aktfulla åldern av trettiofem! 
 
Så snart är jag alltså närmare fyrtio än trettio... det är en hisnande tanke... Men jag är nästan precis där jag trodde att jag skulle vara i den här åldern. Det är väldigt tydligt vad som fortfarande inte finns (bebis!) men jag måste nog ändå säga att jag känner mig nöjd och stolt över att jag är där jag är. Jag har världens finaste fästman som jag planerar bröllopet med, jag har en hel drös goda vänner som jag kommer spendera helgen med och jag känner mig förhållandevis - för en tjej som haft reumatism i över trettio år - stark och smidig ändå! Något av det allra bästa är ju också att jag ÄLSKAR mitt jobb och att det äntligen börjat släppa för mig! Jag är eftersökt och bokad och känner mig inte fattig längre ;-)
 
Det känns bra att vara jag idag :-) Dagen till ära bjuder jag på lite bilder av just m i g ! Fotosessionen i kvällssolen häromkvällen med Erik! Det är jag och min kamera, som vanligt... Tycker han tog SÅ fina bilder! Stolt över min karl!!!
 
 
 
 
Erik har fotat allihopa! :-) Tack sötnos!


· Lämna en kommentar ·
Sån är jag 6 kommentarer




i ett litet litet kyrkorum

 
 
 
Innan Emilie och Daniel skulle viga sig så gömde de sig för gästerna i det här lilla söta rummet. Det lilla fönstret var den enda ljuskällan så jag var väldigt glad att det var en så solig dag som det var när de gifte sig!
 
Vi hade en liten minifotosession där uppe medan gästerna tog plats i kyrkosalen under dem. Jag såg direkt rummets potential när vi var vid kyrkan och planerade, någon vecka innan. Spegeln som de skulle få titta sig i, det söta fönstret, de charmiga träplankorna i golvet, den fina pastellfärgade tapeten...
 
Dessutom känns det alltid lite speciellt att få vara med sådär bakom kulisserna! Se dem när ingen annan får, vara med när de förväntansfullt och nervöst väntar in stunden då det är dags att säga ja till varandra inför alla de som betyder mest för dem. Det är en av många delar av mitt jobb som jag verkligen älskar!
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Bröllop 1 kommentarer




gravid- och barnfotograferingskombo

 
 
 
Idag hade jag en gravid- och barnfotograferingskombo i dagsljusstudion. Det var Anna och hennes familj som tittade in. Lilla Fia har blivit två år. Det är häftigt att tänka att jag även fotade när det var den lilla bustjejen som var i Annas mage. Ett år senare fotade jag Anna och Nikos när de gifte sig. De har ofta ställt upp som frivilliga modeller för mig också, när jag behövt bilder till marknadsföring! Och idag var det alltså gravidfotografering igen, följt av lite vilda porträtt på hoppiga Fia.
 
Det gick vilt till! Inte gravidfotograferingen men stormvinden som var Fia! Vilket energiknippe! Fast jag har märkt att många barn blir väldigt spralliga då de förstår att det är ok att hoppa i våran säng... Några lugna pussar-på-magen-bilder var inte att tänka på :-D men jag har lyckats fånga en fia som är riktigt högt upp i luften! Den lilla skylten var en bra idé - först fick Anna hålla den framför magen och det stor då "lillasyster?" på den och sedan fick Fia den med "storasyster" på - fast det suddade hon rätt snabbt ut... 
 
Idag snuddade Anna och jag också vid ett riktigt spännande samtalsämne:
 
Min Brudklänning :-)
 
Hon ska nämligen hjälpa mig att sy den! Så denna brud ska få sin drömklänning må ni tro! Vi ska in och kolla på mönster någon dag framöver. Så himla roligt!! 
 
 
en väldigt väldigt liten modell


· Lämna en kommentar ·
Busiga barn 2 kommentarer




LeaFotos filter

 
 
 
Här ser ni mina hemmapysslade filter :-) Var några som undrade! Ingen aning om vad sådant papper heter - eller det kanske är tyg? Men översta ringen är en vanlig broderingsring. 
 
Effekten blir alltså lite som när man låter lite solljus sippra in i ena hörnet! 
 
 
resultatet kan bli såhär!
fler bilder från deras bröllop: http://leafoto.blogg.se/2013/july/jenny-johan.html#comment
 
 


· Lämna en kommentar ·
Min utrustning 1 kommentarer




några alldeles underbara dagar

Söta mor och dottern idag på Nynäshamns havsbads badbrygga
 
 
Jag och Erik har haft ett par grymma dagar då vi blivit totalt bortskämda! Vi har verkligen bara fått njuta! Först var vi på Dalhalla och blev bjudna av Eriks föräldrar att uppleva Sting live :-) En underbar musiker, den mannen. Jag har i princip alla hans skivor och några Police-kasettband... Sen stannade vi över i Mora hos Eriks moster och blev bjudna på massa god mat, lugn och ro och trevliga stunder. Bland annat gick vi på Zorn-museet och jag hittade en drös inspiration och nya idéer tog form. Vi kom hem från Mora i lördags. På söndagen så bar det iväg till Nynäshamns havsbad för att där bli bjuden på lyxig spa-dag och övernattning samt en utsökt middag av finaste Stina och Andreas! Så himla snälla alla är mot oss!
 
Håller på och laddar in alla bilder nu... det lär ta ett tag... Helt utvilad är jag verkligen! Och med lite mer färg :-)
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Erik och jag 2 kommentarer




en liten buspojke

 
 
 
Något av det roligaste, mest utmanande och mest överraskande är att fotografera barn hemma hos kunden. Man vet aldrig vad för bilder man kan förvänta sig att fånga. Dels har man ingen aning om vad det finns för ljusmöjligheter och platser att vara på. Dels får man hälsa på "mitt i" liksom, komma in i deras sfär ett litet tag. Man får ofta också vara kreativ och hitta sätt att locka fram skratt och bus på ofta helt olika sätt - helt beroende på miljön och (mest av allt) barnet. 
 
Det här var en sån där otippad bild. Vincent var inte alldeles förtjust i att posera för bilder tillsammans med sina tvillingsyskon och hans tålamod började ganska fort att sina. Jag upptäckte att då att det ju faktiskt fanns ett hålrum bakom min bakgrund så att det blev som ett tält... Den idén sålde jag in till Vincent, som under en liten stund roade sig med att vara där och titta ut ibland! Det var inte många sekunder intresset för titt-ut-leken varade men det räckte för att jag skulle få de här söta bilderna (som jag är jättenöjd med!).
 
Det gäller att vara med i svängarna! :-)
 
 
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Busiga barn 0 kommentarer




spontan fotosession i kvällsljuset

 
 
I onsdags efter bildvisningen så satte jag på mig nyaste inköpet (byxorna) och den fina toppen som jag fick av Kristin sist vi sågs och gick ut på ängen som ligger fem minuter hemifrån. Ville ha lite bilder på mig själv i min outfit! Faktiskt första gången på väldigt länge som jag kunnat köpa (komma i) byxor i min gamla storlek (36)!
 
Det måste ju firas med lite nya bilder!
 
Toppen gav Kristin mig eftersom jag lagt upp den på bloggen som exempel på stil som jag skulle vilja ha på brudklänningen (fast längre, såklart). Hon är så himla omtänksam min lilla syster! Hon hade letat upp den på nätet och köpt den! På modellen såg den ut att gå halvägs ner på låret, på mig täckte den precis rumpan... måste varit en pytteliten modell...... ehm..
 
 


· Lämna en kommentar ·
Erik och jag 1 kommentarer




Jenny & Johan

 
 
 
I måndags var söta Jenny och Johan här för att titta på möjliga förstoringar, album och dylikt. Det är alltid så trevligt att återse sina brudpar, få höra feedbacken på bilderna och höra lite om hur livet som gift är. Det här paret tyckte väldigt mycket om denna bild. Den som jag tog med mitt hemmagjorda filter :-) Ett filter som för övrigt består av en del trådigt papper och en del broderingsring!
 
Tänkte bjuda er på mina favoriter från vår fotosession! Det var en sen eftermiddag vid Stockholms stadshus. Älskar den miljön! Mulet var det, men vad gör det?
 
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Bröllop 2 kommentarer




ta en vindruva och vill du ha kaffe eller té?

 
 
 
Ikväll är det bildvisning igen :-) De här goingarna kommer hit för att slå sig ner i soffan, äta lite vindruvor och titta på vad de kan tänkas vilja göra med sina bilder. Och få minnesstickan med sina högupplösta bröllopsbilder på såklart :-)
 
Det blev grymt många fina bilder - trots eller kanske på grund av regnet? Många charmiga paraplybilder på gäster och brudpar blev det :-) Älskar paraplyer!
 
Blir svårt att visa bilder från detta bröllop - finns 400 stycken att välja mellan... ojojoj! Bildbomb väntar! Dock har jag så mycket att göra just nu så det är klurigt att få tiden att räcka till för att lägga upp såna där härligt långa och bildrika blogginlägg...
 
Fast det är ju rätt härligt, att ha så pass mycket att göra :-) Det är bara att njuta! Fick ett till bröllop häromdagen! Mysigt!
 
Hoppas få tid i helgen att lägga upp lite fler bröllopsbilder! Glad onsdag!
 
 


· Lämna en kommentar ·
Bröllop 1 kommentarer




systerboken

 
 
 
I helgen har jag mestadels legat i en soffa med en bra bok eller tittat på första säsongen av Game of Thrones, men jag har även hunnit med att ta en hel del produktbilder till hemsidan! Det blev sånt där mjukt väder - soligt men med fina små moln framför. Ljust men inte för ljust. Så då tog jag tillfället.
 
Har inte hunnit uppdatera någonting på hemsidan ännu, men snart så :-) Har ju gjort en del nya album inför bildvisningarna och de måste ju visas upp ordentligt! Den här söta boken minns ni kanske att jag visade lite bilder ifrån? Valde att göra en bok av en av mina favoritfotosessioner :-) Det blev så många fina bilder på så många olika sätt i så många olika söta outfits... Goare modeller än dessa systrar går inte att få. Gjorde såklart en bok till deras mamma och pappa också ;-)
 
Boken är för övrigt 19x19 cm stor och består av tjugo, lite stabilare sidor. En perfekt barnbok! Eller när det gäller bröllop; förälderbok (om man vill ge sina föräldrar en liten mindre kopia av sitt bröllopsalbum!). 1500 kronor kostar denna lilla bok av minnen.
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Saker 0 kommentarer




boudoir

 
 
 
Något som jag fullkomligen ä l s k a r att ta är boudoirbilder. Det är en något lättklädd fotografering då kvinnan avbildas på ett smakfullt sensuellt sätt. Det handlar ofta om att antyda snarare än visa. Eller att nästan-visa... man ser men ändå inte.
 
Det passar till exempel alldeles utmärkt att ge till sin man i morgongåva på bröllopsdagen!
 
Jag brukar tipsa om att man ska ta med lite olika plagg - gärna silke och spets - samt om det rör sig om morgongåvebilder även ta med sådant som man ska bära på bröllopsdagen. Det kan vara ett smycke som betyder något extra, de skor man ska ha, strumpebandet eller slöjan, till exempel. Att ta med sin mans favoritskjorta är också en klassiker! Då kommer han sen att minnas de där sexiga bilder på dig endast iklädd hans skjorta...
 
Jag har fotat boudoir både hemma i dagsljusstudion och på Härringe slott. Det var på Härringe slott som jag gick den otroligt inspirerande workshopen med Gurun i denna genre: Brigitte Grenfeldt. Vi hade modell och stylist och matades med jättemånga fina tips och råd den dagen. Här har ni mina absoluta fariter från den dagen! Duktiga stylisten Angela Tryggveson fixade hår och smink! Tänker helt klart anlita Angela när jag själv gifter mig!
 
 
Alla bilder tagna på Häringe Slott under Brigitte Grenfeldts workshop med modell och stylist!
 


· Lämna en kommentar ·
Avklätt 2 kommentarer




jag har det bra

 
 
 
De här vackra systrarna fotograferade jag förra veckan i härliga miljön runt Ulriksdals slott! Så stolta och graciösa systrar. Ska bli jätteroligt att gå igenom bilderna denna vecka :-) Det är dem och tvillingarna som står på tur nämligen! 
 
Idag ska det för övrigt pysslas! Har två bildvisningar med brudpar inplanerade och det är till att personalisera USB-minnen alltså! Haft en skön helg och har en rolig vecka framför mig! Det är bara att njuta!


· Lämna en kommentar ·
Företagande 1 kommentarer






Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar