en fryst värld

 
 
 
Lite bilder från min promenad för några dagar sedan. Älskar frost. Kan gå runt hur länge som helst och titta ner i marken efter förstenade, iskristalliga löv och upp på den kyligt blåtonade naturen. Jag ser i svartvitt när det är så. 
 
Det är det som jag älskar allra mest med Krällinge. Att det alltid är vackert och inspirerande. Att jag alltid vill gå ut och fota naturen och ljuset, även då jag inte rört kameran annat än för porträtt på flera veckor. Och det är underbart att det är så nära! Bara att gå utanför dörren!
 
För en vinterskruttig reumatiker som mig är det himmelskt. Med vinterskruttig menar jag främst att det är jobbigare att gå utomhus eftersom marken stelnar till sin ojämnhet och för mig som bara går bra på helt plant underlag är det grymt jobbigt. Som en promenad i gamla stans kullerstensgränder ( u n d v i k e r g ä r n a ).
 
I övrigt är jag varken bättre eller sämre på vinterhalvåret.
 
Vi har haft en underbar jul här på landet. Vänt på dygnet, läst böcker, tittat på film, spelat Munchkins, myst. Tappat kollen på dagarna. 
 
Ledighet när den är som bäst!
 
 
 
Copyright leafoto.se
 
.


· Lämna en kommentar ·
Vardag 0 kommentarer
god jul

 
 
 
Började min julaftonsmorgon med julsmakerna glögg, apelsin, lussebulle och pepparkaka. Inte alldeles nyttigt kanske men ack så gott! Och jag åt den vid mitt favoritfönster på kära Krällinge. 
 
Julgranen har nu klätts, klapparna fått rim och julduken har kommit fram. Jag, Erik och Eriks bror Jakob har spelat Munchkin, ett riktigt roligt men ofta mycket frustrerande kortspel som är utformat lite som rollspel... och så har jag tagit en kylig liten fotopromenad i vår vackra, frostiga natur.
 
Jag har det riktigt bra och höll med Erik när han sa "Bättre än så här kan man ju inte ha det".Vi har det så mysigt här i vår julbubbla. Snart ska vi ta lite julfika och ikväll blir det såklart julklappsöppning och julmat. Riktigt traditionellt och fint.
 
Jag önskar er alla därute en lika go och mysig jul som jag själv har! K R A M
 
 
 
Leafoto.se


· Lämna en kommentar ·
Vardag 0 kommentarer
Idag känner jag mig lätt

 
 
 
Det har varit lite tyst här ett tag nu igen... Jag har hunnit flytta hem alla studiogrejer och vi har fått det så fint här hemma. Vardagsrummet är uppdelat i två med två kalax-hyllor som avdelare. Dessa är fulla av fotoprodukter och rekvisita. Sen har det kommit upp adventsstjärna och adventsljusstakar, gansksa många värmeljushållare och några små tomtar. Hur mysigt som helst är det! Jag älskar alla dessa mysljus!
 
Mina vita fåtöljer som stod i studion fick också plats här i vardagsrummet och jag älskar att sitta där och läsa (eller spela hearthstone, hehe).
 
Det är en fröjd att komma hem! Doften som möter en är en blandning av pepparkaka och apelsin. Det känns väldigt välkomnande! Hoppas förmedla det till mina kunder också! Men nu har de sista leveranserna innan jul skett. Nu har jag paus.
 
Tänkte dela med mig av några fina porträtt på ett otroligt vackert syskonpar, lillasyster Lea och storasyster Antonia, som var i studion för några veckor sedan. De satt så fint och var så medgörliga! Inte ofta de barn som hälsar på hos mig är det ;-)
 
 
 
 
copyright Leafoto.se!


· Lämna en kommentar ·
Busiga barn 1 kommentarer


Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

kontakt@leafoto.se

RSS-flöde
Bloglovin
Facebook
Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar