En studiofotografering

 
 
 
Idag fotade jag ett gäng stiliga grabbar som blivit betydligt längre än de var första gången jag fotade dem! Det var en fartfull, glad och rolig session som avslutades med en välförtjänt fika! Deras pappa, Fredrik, känner jag sedan lång tid tillbaka och jag anlitar honom då och då som snickare, han är helt suverän på vackra möbler! Det är han som snickrade ihop vårt älskade skrivbord :-)
 
Har suttit på mitt kontor och mailat lite medan bilderna laddades in i datorn, rensat lite, surfat lite. Snart sitter jag hemma och gör det istället. Nostalgiskt! Men det kommer att bli jättebra i slutänden, jag är helt övertygad!
 
 
 
 
 
Två bilder från förra sessionen:
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Familj 0 kommentarer
en glad krabat

 
 
 
Den här glada krabaten hade jag i studion idag :-) Mamma, pappa och storasyster hade han också med sig och alla fastnade lyckligtvis på bild! 
 
Kommer att sakna studion när jag flyttat ut (vilket är SNAAAART!) det är ett som är säkert. Men det ska bli rätt mysigt att ha allting hemma också, som förut! Väldigt bekvämt :-) Vi har målat vitt i hela vardagsrummet nu och tagit ner alla tavlor och ramar. Hyllor har tömts och IKEA-lådor har monterats. För ska jag få hem allt jag samlat på mig under mitt år i studion så behöver vi göra plats!
 
Ner med det gamla, upp med det nya. 
 
Jag ger mig själv en lång skön semester från den 8/12-8/1 för att hinna fixa klart hemma, så om man vill boka fotografering innan nästa år så är det dags att maila eller ringa nu! :-)  


· Lämna en kommentar ·
Busiga barn 0 kommentarer
En liten sötnos i studion

 
 
Lilla söta Viktoria fotade jag för några veckor sedan, och idag fotade jag henne och idag kom hon förbi igen, med sin storasyster! Världens sötaste outfits hade de båda två men världens vildaste fotografering skulle man nog kunna säga att det blev... :-) Man har aldrig tråkigt när man fotar barn!
 
Det här golvet och bakgrunden är förresten av vinyl och således fullt möjligt att ta med sig om man vill fota någon annanstans! Jag flyttar ju hem min verksamhet till Enskede i slutet av månaden men då hänger det här med, vilket känns kul :-) Även om mina barnfotograferingar från och med december kommer att ske i dagsljusstudion hemma som även är känd som "vårt sovrum" så är det inte omöjligt att rigga upp denna kombo någon annanstans om någon har ett stort, ljust vardagsrum till exempel! Eller om man bokar mig den 6e december då jag har hyrt in mig i en vacker salong i Saltsjöbaden ;-)
 
Trevlig lördag på er!
 
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Söta små 2 kommentarer
HÖSTREA och annat mysigt

en bild från i början av året; söta Elin som myser på Krällinge!
 
 
Jag är verkligen skamsen över att jag bloggar så sällan nuförtiden! Det är nog så enkelt som att min skrivarlust inte vill infinna sig! Kan det vara för att det är så mörkt och grått ute? Man vill bara krypa upp i soffan under ett gäng filtar och läsa en bra bok! En kopp rykande honungsvatten inom räckhåll och en älskad make som sitter vid datorn och knappar...
 
Läste just ut en bok av Isabel Wolff som heter "Porträttet av Dig". En riktig mysbok som handlade om en konstnär som ritade porträtt och blev kär i en av de män hon porträtterade :-) Fick mig att längta efter att plocka fram staffliet och sätta mig och teckna! Men det har jag ju inte tid med. Än...
 
Men snart så! Snart händer det!
 
Jag ska få tjänstledigt! Bara ägna mig åt fotograferingen! Och kanske hinna/orka/prioritera att plocka upp någon av de där hobbyaktiviteterna jag älskade att göra innan fotografin tog över! SAKNAR verkligen teckningen!
 
Något som också händer för Leafoto snart är att studion i Tullinge försvinner. Så sista november flyttar mitt kontor tillbaka till hemmets trygga vrå. Blir barnfoton i dagsljusstudion i sovrummet och större gruppkonstellationer på något annat ställe (ute eller en hyrd lokal) samt bildvisning hemma i vardagsrummet som ska anpassas till just det.
 
Vi målar om och skärmar av och organiserar skrymslen och vrår. Tänk att Erik går med på det! Men fram tills att jag jobbar upp en kundkrets i mitt närområdet (Enskede med omnejd) så att jag har råd med en studio där får det vara så. Det blir nog bra tror jag! Det känns i varje fall väldigt spännande! Och lyxigt!
 
PS - missa förresten inte min höstrea! Kolla på facebook!
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Företagande 6 kommentarer


Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

kontakt@leafoto.se

RSS-flöde
Bloglovin
Facebook
Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar