Fina Förberedelserna

Att fotografera förberedelserna inför ett bröllop är verkligen något jag älskar! Kanske är det för att jag fascineras av att se förvandlingen... eller så är det spänningen och förväntningarna som ligger i luften... eller så är det helt enkelt för att det ofta är väldigt fint ljus i frisörsalonger :-) Stora fönster, ljusa väggar och massor av speglar! Det är en drömsituation för en fotograf som gärna fotar i naturligt ljus!

På Stina & Andreas dag fick jag vara med från tidiga morgonen :-D· Lämna en kommentar ·
Bröllop 2 kommentarer
Stina & Andreas bröllop

Idag har jag suttit hela dagen och jobbat med ett lyxigt fotoalbum till Stina & Andreas :-) Jag var både brudtärna och fotograf på deras bröllop och de var så otroligt vackra!

 · Lämna en kommentar ·
Bröllop 4 kommentarer
Vackra Marta

Vårt sovrum välsignas ofta av ett alldeles underbart kvällsljus. Just nu har min sambo och jag en gäst som bor där och ikväll kunde jag inte hålla fingrarna borta från min kamera när ljuset slog till! Marta med sitt eldröda hår låg risigt till där hon i g(r)odan ro låg och läste sin bok...

Nuestro dormitorio está bendito por una luz hermosissima del tardeser. Por el momento mi novio y yo tenemos una huésped guapa que vive ahí y esta noche no podía resistir: Tenía que sacar fotos! La pobre Marta estaba leyendo su libro en paz cuando viné yo con mi camera como un paparazzi...
· Lämna en kommentar ·
Hemma hos oss 0 kommentarer
Junifotografering på stranden

Idag har jag satt min signering på några bilder från en fotosession jag hade i juni med Lena och hennes söta tvillingar. Jag har följt Linn och Pontus under hela deras första år och detta var den avslutande fotosessionen i paketet. Härnäst kommer jobbet att sätta samman (och välja ut!) de bästa bilderna från alla dessa fotosessioner för att göra den fotobok som ingår i paketet... Det blir en pärs med tanke på hur många ljuvliga bilder vi samlat på oss!
· Lämna en kommentar ·
Familj 1 kommentarer
Börjar blygt blogga

Måste börja någonstans någongång så varför inte Här Just Nu? Och eftersom det är sent och jag ska upp tidigt blir min allra första blogg en kort sådan. LeaFoto har fått sin hemsida, sitt visitkort och sin facebooksida. Inte mer än rätt att det även blir en blogg!

Ska ta mig tid någon dag och skriva en presentation av mig själv, mitt liv och mitt företag... men för nu nöjer jag mig med att jag faktiskt har börjat i alla fall! Jag kommer att skriva för att jag vill minnas mitt härliga liv med bilder och tankar och reflektioner. Jag har ju alltid skrivit dagbok, det här är ju egentligen bara en mer modern, offentlig sådan. 

Hoppas att jag får några som följer mig och att det här bloggandet ska inspirera mig att fota MER, för det är det jag älskar allra mest här i livet. Foto. Och Erik såklart :-)

Välkommen hit!

i studion


· Lämna en kommentar ·
Hej 0 kommentarer


Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

kontakt@leafoto.se

RSS-flöde
Bloglovin
Facebook
Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar