barnfotografering i dagsljusstudio

 
 
 
Idag fotade jag en glad och underbart söt liten flicka som precis tagit sina första steg! Då min studio är långt ifrån presentabel just nu så använde jag vårt sovrum här hemma så som jag gjort så många gånger förut. Satte upp de vita, skira gardinerna och la på det vackra överkastet. Det ÄR verkligen en underbar dagsljusstudio när ljuset flödar in där som det gjorde denna soliga dag! Perfekt indirekt dagsljus. Och lilla Hilda var så lätt att roa; några pärlhalsband räckte långt! Det var en fröjd att fota :-)
 
För övrigt är jag rätt så utpumpad just nu, fysiskt. Renoveringen av studion är i full gång och det är slitigt! Mycket som ska göras! Väggarna var i väldigt dåligt skick (ojämna och nötta och fula...) och tidigare målning av stället var minst sagt slarvig. Jag har tur som har fått (och får, än är vi inte klara!) hjälp av mina närmaste! Vi har kämpat hårt de senaste dagarna! Min gå-och-stå-pott är slut för länge sedan... Men det är så grymt roligt att se stället - mitt ställe! - sakta komma till sin rätt :-) Nästa vecka är det inredning! Yey!
 
Ha det gott! 


· Lämna en kommentar ·
Vardag 1 kommentarer
får jag presentera...

 
 
 
I år på bröllopsmässan hade jag en tävling i min montera där man genom att lämna sin emailadress hade chansen att vinna en kärleksfotografering! Nu är numret draget!
 
Vinnaren får alltså boka in en gratis fotografering med sin käresta i solnedgången! Värde: 950-1200 kr :-) 
 
Jag gjorde som så att jag gav alla adresser ett nummer och så lät jag den här sajten slumpa ut ett nummer. Totalt var det 46 adresser med i utlottningen men tro och häpna: vinnaren blev det söta paret som bokat mig som sin bröllopsfotograf! Erik kan intyga att det inte har varit något fusk av något slag! 
 
Så Silvia och Tobias - ni har en kärleksfotografering att boka in! Förslagsvis när det blivit liiiite varmare ute... En mysig stadsfotografering en tidig vårdag kanske? STORT GRATTIS till er! Glad alla hjärtans dag!
 
Dock ska jag inte låta övriga deltagare gå helt lottlösa. Eller någon annan mysig människa som läser detta... Är man sugen på just en kärleksfotografering, eller kanske vill överraska sin käresta med en boudoirfotografering (tjej som kille! blir bara lite olika typ av bilder!) så har jag ett fint erbjudande till er också!
 
Skriv ett mail om du är nyfiken så berättar jag mera! kontakt @ leafoto.se
 
KRAM
 
 


· Lämna en kommentar ·
Erbjudanden 1 kommentarer
min alldeles egna studio!

 
 
Ja såhär, ungefär (det är något begränsat utbud med möbler man kan inreda med i det här programmet), tänker jag mig att det ska se ut om man tittar in genom ett av de skyltfönster som "min" lilla fotostudio har! Ja, fast med tavlor på väggarna... Rätt mysigt va? Jag kan knappt vänta tills jag får sätta igång och inreda den på riktigt!!
 
Det var två veckor sedan jag gick på min tjänstledighet och jag är uppfylld av nystartariver! Jag har massor med bra (och förmodligen mindre bra!) idéer bubblandes inuti!
 
Att ha en egen lokal har länge varit en dröm och jag har fortfarande lite svårt att förstå att jag faktiskt tagit steget nu. Skrev på kontraktet imorse (och den TJOCKA bunten med bilagor...)! Så så är det med den saken! Det är såklart även nervöst och pirrigt som bara den. Mycket kostnader... m å n g a små åar, ni vet... Jag förstår varför många tvekar. Det är mycket ansvar (öppettider ex!) och lång bindningstid. Men jag tror på det här! Jag kommer att få det att gå jättebra!
 
Var där idag en sväng och mätte skylten vars front ska bytas ut. Fick hjälp av min trevliga butiksgranne som jag kommit att lära känna här i processen! Han har en butik där han reparerar kaffemaskiner :-) Jättetrevlig och hjälpsam man. Här hittar ni honom! Tittade även in här och hälsade på butiksinnehavaren som även är ordförande i Företagarföreningen som äger butikerna i området. Också jättetrevlig och hjälpsam. Känns roligt att bli del av detta härliga gäng!
 
Så nu får ni hålla tummarna för mig därute! Och gärna hjälpa mig på traven genom att rekommendera mig om det är någon som saknar fina bilder på väggarna hemma... eller om det är någon som behöver ny profilbild! :-) Studion ligger 2 minuters promenad från Kärrtorps tunnelbana (och det är cykelavstånd hem till mig)!
 
Trevlig helg!
 


· Lämna en kommentar ·
Företagande 1 kommentarer


Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

kontakt@leafoto.se

RSS-flöde
Bloglovin
Facebook
Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar