Tips på en bra bloggdesignare


A och O när man är egenföretagare är m a r k n a d s f ö r i n g. Här ska man definitivt lägga krutet. Något av det bästa jag gjort är att börja blogga. Och har man väl en blogg så ska den ju vara fin... Så idag tipsar jag er om Maria! Hon kan göra din bloggdesign efter dina önskemål - hon grejar de flesta typer av designer för blogg.se och webblogg.se och de flesta stilar. Det hon vill ha är tydliga önskemål i mailet och bifogade bilder! Eller ges fria tyglar att utforma din blogg på något fint sätt. Skriv en mail till henne på [email protected] så får du veta pris. Hon är otroligt prisvärd! Den enklaste designen går på typ 200 kr. Hon kan även göra headers till vilken blogg som helst.

Titta in på hennes blogg så får ni se lite olika exempel på Bloggdesigner hon gjort! http://photographybyristo.blogg.se/

Förresten har jag nog blivit lite besegrad av mitt vardagsliv i det här med att skriva fototips varenda dag... det har tett sig lite omöjligt. Har så mycket att göra och vill ju att de tips jag lägger upp ska vara genomtänkta och inte skrivit i all hast. Så i fortsättningen så får det bli lite när det blir, helt enkelt! 
 
Hoppas att ni stannar kvar ändå! :-)
 


Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar