Studio 74



Igår körde Erik och jag en fotograf-och-gäst-kombo som var jättetrevlig :-) Vi hade fotostudio på en (senarelagt) bröllopsfest med 50-60-talstema. Först skulle vi fota Jessica och Bengt som gifte sig i december och sedan gästerna. Dock hade vi lite otur med vädret. Det skulle ju inte regna alls och det var i princip uppehåll och blå himmel hela tiden förutom just när vi skulle vara vid Åkeshovs slott och fota dem. Just då så mullrade åskan plötsligt till och det började ösregna...
 
Hann få några bilder där innan vi fick söka skydd under de stora, skyddande träden (där det såklart inte var så mycket ljus som kom in...) Det blev lite bilder utanför deras lägenhet istället senare, och i studion såklart :-) För som ett roligt alternativ till gästbok så hade de oss där på festen som i början av kvällen fångade alla gästerna på bild!
 
Helt förståeligt ett superroligt gig - en massa vackert tidsenligt uppklädda människor som köar för att få posera för mig :-D Nja... alla var kanske inte lika förtjust i idén att behöva fångas på bild - men de flesta slappnade snabbt av och blev glatt överraskade över hur fina bilderna blev när jag visade dem bilderna. Erik var en perfekta assistenten som skrev ner allas namn och gav dem mitt visitkort och höjde blixten när det var någon gäst som var längre än normalt :-)
 
När alla gäster förevigats plockades studion ner och det var mingel och dans till långt inpå morgonkvisten! Vilken grej! Tänk om man kunde få fler såna här gig - det vore något!
 
(och tänk om man kunde ha lösögonfransar jämt...)
 



Kommentarer
Anette

Sickna fina ungdomar!!!

Svar: Tackar, tackar... :-)
Helena Petersson

2012-09-10 - 07:23:09 / URL: http://anjson.wordpress.com
Sara Björk

Åh vad fina ni är!!

Svar: Tack Sara :-D
Helena Petersson

2012-09-10 - 07:35:19 / URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Ulrika - Fotograf u.norman

Så fina bilder på er!

Svar: Tack så mycket Ulrika! :-)
Helena Petersson

2012-09-15 - 09:44:58 / URL: http://unorman.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar