lite post-season-thoughts

sneakpeak från Alex och Pelles dag
 
 
Igår fotade jag (förmodligen) årets sista bröllop. Lite nostalgiskt... Men det var verkligen ett vackert par jag fick följa! Hon hade en ljuvlig frisyr och en underbar skapelse till klänning med massor av tyll och släp och spets och han var grymt stilig i sin sjömanskostym. De fotade sina porträtt i Vitabergsparken och själva vigseln hölls vid Fåfängan med världens utsikt. Jag njöt i fulla drag med andra ord :-)
 
Det har varit en bröllopssäsong med många olika intryck... mest härliga och underbara sådana, men även några tankeställare.
 
Ett planeringssamtal med ett brudpar blev väldigt pinsamt då dessa för mig obekanta människorna helt sonika frågade om jag kunde göra det svart (vilket jag försöka svara nej på utan att låta så stött som jag kände mig). Kanske är vanligt att man frågar såna som oss, som har ett praktiskt och konstnärligt arbete, men jag är inte van att få den frågan (i alla fall inte från folk jag inte känner). Det blev ingen bokning där i slutändan. 
 
Jag har också lärt mig att det nästan är mer viktigt med kontrakt när man fotar kompisar än andra eftersom det kan bli så fel annars. Man tar för givet saker, man antar. Sen blir det lite rörigt efteråt - inget som inte går att fixa men tja, sånt som det såklart hade varit så mycket bättre om det var klart från början. 
 
Ett bröllop som lämnade en väldigt starkt intryck i mitt minne är Mery och Pers bröllop. När tiden är så dyrbar och varje dag tillsammans kan vara den sista och allt går alldeles för snabbt. När man inte kan tänka ens en vecka framåt utan att få en klump i halsen för att då kanske det är slut med dagarna. Det ger perspektiv.
 
Jag hade som en önskan att ha stökat undan allt jobb innan min rehabresa på tisdag men det ser lite mörkt ut där... Det finns inte riktigt tillräckligt med timmar under dygnet! Tog ledigt på måndag för att hinna lite till men helt klar lär jag inte bli. Kanske kan avsluta lite grejer från Teneriffa, men internetuppkopplingen är inte den bästa där och datorn är ju inte min och jag ska faktiskt verkligen sträva efter att lägga all fokus på min träning och hälsa!
 
Tänkte dock att jag skulle försöka lägga upp någon "dagens bild" eller så för att ni ska få en glimt av hur härligt jag har det där :-) Men det kanske rentutav är lite elakt, eller? haha
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar