leafotos dagsljusstudio

 
 
 
Fördelen med att ha en stor studio är att man kan göra lite olika setups varje gång. Varför jag ofta gör just denna - med en säng och massor av vita gardiner och tyll - är för att jag tycker om när det är mysigt och stilrent och avskalat. Sen gillar jag när små barn kan hoppa och när det är mjukt att busa! Och det blir lite större yta att röra sig över.
 
Ljuset kommer in från fönstret och studsar omkring i taket och mot bakgrunden. Det ger en mjuk, ganska så skuggfri ljussättning. Väldigt tacksamt vid barn- och gravidfotograferingar. Eller små familjer. Eller boudoir.
 
I lördags fotade jag en bebis här. Tillsammans med sina föräldrar. Det roligaste var att det blev riktigt svängigt eftersom lilla Noa, som bebisen heter, tydligen älskar Michael Jackson och när pappa Robert dansar med honom och sjunger med! Särskilt "Bad" var en hit. Så när Noa blev ledsen så skruvade vi upp volymen och Robert dansade omkring med Noa...
 
Så himla trevlig fotosession! :-)
 
 
 
 
Kommentarer
Becca

Väldigt avundsjuk, drömmer om en dagsljusstudio :)

Svar: :-) Jag har också länge drömt om det men inte trott det var möjligt... och vips så hände det! Helt oväntat. Men du ska veta att det ställer ofantligt mycket högre krav på det där med att faktiskt TJÄNA pengar även som fotograf...
Helena Petersson

2014-02-04 - 08:19:41 / URL: http://fotobex.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

kontakt@leafoto.se

RSS-flöde
Bloglovin
Facebook
Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar