kär bild har många utseenden...

 
 
 
...precis som kärt barn har många namn :-) Här är en av mina favoritbilder från Annelie och Ludvigs kvällsfotografering på deras bröllopsdag! I några olika redigeringar. De översta är klassiska, de understa lite annorlunda. Har lite svårt att bestämma mig... Tror jag tycker bäst om nr 1 och nr 3...
 
Sitter i studion och redigerar deras bröllopsbilder idag. På tisdag är det bildvisning och jag ser verkligen fram emot att visa dem deras bilder! Det var ett så fint bröllop.
 
Dagarna rullar på denna sommar, alldeles för fort! Nu är det bara tre veckor kvar tills vi gifter oss! Listan på göromål inför bröllopsdagen är fortfarande rätt så lång, men någon stress har inte letat sig hem till oss ännu! Vi tar det lugnt och njuter (i alla fall jag!) av att fixa och dona med alla små detaljer och beslut :-) 
Kommentarer
Anonym

Vackert :)

Svar: Tackar!
Helena Petersson

2014-07-18 - 17:25:16 / URL: http://ninnzan.se
Lizzan

Så vacker bild. Min absoluta favorit är nummer fyra, så drömskt vacker! Tycker även det är något speciellt med nummer tre.

Svar: Tack ska du ha! Kul att höra! :-)
Helena Petersson

2014-07-19 - 08:38:15 / URL: http://lizzans.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

kontakt@leafoto.se

RSS-flöde
Bloglovin
Facebook
Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar