julstök i kök


Idag stod jag i köket halva dagen och grejade med het sockerlag, söt kristyr och puttrande knäck. Det blev till slut ett pepparkakshus! Och en massa goda knäck. Upptäckte att det optimala (på vår spis) är att börja koka knäcken på svag värme (typ ettan) och sedan öka värmen allt efterhand. Ett bra knep är också att INTE röra i grytan eftersom det då blir för luftigt och bubblar över.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar