publiserad x 2



Igår fotade jag för tidningen Allas igen :-) De ska skriva en artikel om Anna Bergholtz som jag ju jobbade med sist jag anlitades av Allas. Då var Anna journalisten, denna gång är det henne artikeln ska handla om. Hon är verkligen om och kring sig den tjejen! Nu ska hon precis ge ut en barnbok om ledarhunden Trubbel - ni hittar den här. Om ni följer länken ser ni även Annas författarporträtt som jag tog sist jag fotade Anna i studion. Bilden är väldigt lik den här uppe!
 
Denna gång skulle vi ta några lite bilder i hennes hem och några utomhus tillsammans med Annas ledarhund Danken. Det är till Allas höstnummer, så jag fick försöka hitta platser som inte var så grönskande... inte det lättaste i vårt gröna Stockholm! Men det visade sig att Hökarängen bjöd både på fint mjukt kvällsljus med stora öppna skuggor och bakgrunder (affärer) som matchade både Annas bruna läderjacka och Dankens päls! 
 
Det är verkligen roligt att se sina bilder i tryck så det känns jättekul både att publiseras i Allas igen och vara med på baksidan av Annas bok :-) Man växer!
 
Och gissa vem som cyklade iväg till gymmet igår klockan kvart i nio på kvällen? Känner mig rätt stolt över det faktiskt...
Kommentarer
Anette

Så roligt! Måste komma ihåg att kolla Allas. Du får gärna hojta när den kommer ut. Gillar den där tjejen skarpt. Gillar dig skarpt!

Svar: Självklart, jag hojtar till! :-) Tack gör gillandet :-D Diggar dig med!
Helena Petersson

2012-08-29 - 07:05:50 / URL: http://anjson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar