Kärlek!


Igår, den 20, firade Erik och jag att vi fortfarande är precis så där kära och lyckliga med varandra som när vi blev tillsammans. Vi har en otroligt varm och mysig relation som andas lekfullhet och känsla. Erik överraskade mig med att skämma bort mig totalt, med röda rosor, choklad, ett fint kort och smycken! SAMT att han bjöd min kamera på rengöring (vilket betyder att det blir mobilbilder idag och imorgon...) ! Ä L S K L I N G !

Måste ju få visa de fina smyckena jag fick! Det som imponerade mig allra mest var att han köpt två berlocker och gått in på Panduro och köpt hängen som han satt fast dem på för att göra örhängen! Brukar ju vara jag som är den pyssliga av oss, men här visade han mig verkligen! 

Av mig fick Erik en USB-muggvärmare/kylare, en mugg och lite gelehjärtan... inte riktigt lika exklusivt... men nog ÄR det lättare att köpa romantiska saker till tjejer, eller? Mottager gärna tips på vad jag kan köpa till Erik nästa gång! Helst ska det vara tekniskt, gulliga björnar går bort...


Kommentarer
Anette

Med risk för att bli tjatig... var rädd om honom :-)

2012-02-22 - 05:47:21 / URL: http://anjson.wordpress.com
Sara

Åh vad fint =)

2012-02-22 - 07:15:04 / URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Fotograf Helena

Haha, jorå, jag håller hårt i honom :-D

2012-02-22 - 10:10:50 / URL: http://leafoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar