inspirationsmapp

 
En riktigt god idé är att skapa en mapp som man fyller med inspirerande bilder som man hittar på nätet. Det är ett hjälpmedel, särskilt när man börjar fotografera. Det är utvecklande att titta på bilder och klura ut varför man föll just för den bilden och vad man kan lära av den. När man ska iväg på ett gig kan det vara en trygghet att ha kollat på bilder som andra tagit på den typen av uppdrag. Man får tips på komposition, miljöer och poser.

Även när man är van så är det roligt att gå tillbaka till sin inspirationsmapp och kolla igenom den. Man märker både hur ens "blick" ändras med erfarenhet och studier och påminns om idéer man själv fått tidigare när man tittat på bilderna. Själv har jag tre inspirationsmappar! En för bröllopsbilder (den här ovan), en för bebisbilder och en för kreativa familjebilder!
 
 


Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar