guldkant på vardagen


Jag har en riktigt god egenskap och det är att jag har lätt för att lägga in de där små guldklimparna i vardagen som gör att det känns lite lyxigt att vara jag :-)

Till exempel så brukar jag när jag kommer hem från mitt arbetsterapeutjobb (som i dagsläget är på 25%) ge mig själv en timme paus innan jag sätter igång och jobbar med mitt företagande. Jag drar ofta fram täcke och kudde och sätter på någon serie som jag tycker om. Och äter lunchen där i soffan.

Idag tittade jag på Greys Anatomy. Sen slog jag upp min almenacka och lilla planeringsboken och ringde upp en ny kund som skrivit ett så fint mail till mig igår. Det kom bara några timmar efter att jag skickat mitt "hej här har ni mej"-mail. (Ni vet de där mailen jag skriver när jag köpt kunduppgifterna från servicefinder). Blir så där glad i sinnet (igen) då jag tänker på det! Det blev ett snabbt samtal - de hade redan bestämt sig för mig och vi bokade in en dag. Syskonfotografering blir det i april. Myyyyys!

Nu ska jag jobba lite innan det är dags för sjukgymnasten att plåga mig!

Ha en fin tisdag!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar