buenos días

 
 
Jag och mamma har skaffat oss riktigt hälsosamma rutiner här pâ ön. Vi börjar dagen tidigt - innan solen gâtt upp. Cyklar snabbt pâ det promenadstrâk som numera börjar vid vârt hotell och följer kusten ända bort till Las Americas shopping- och discotillhâll. Vi cyklar förbi hamnen och den konstgjorda stranden Las Vistas och nâr vârt mâl cirka tjugo minuter senare: "Maui Beach" som är ett hak utan strand men med sand under solstolarna och sedan en charmig pool framför som bestâr av havsvatten. Poolen är inte "stängd" utan vâgor rullar in frân ena hâllet och när vâgorna är höga och starka sâ kastar de sig mot poolens utsidor och skjuter fontäner av vatten till poolen. 
 
Där lägger vi oss och gör en halvtimmes träningsprogram som bestâr av core-inspirerade övningar och en ordentlig stretch. Efter det tar vi plats pâ varsin solstol under ett parasoll och äter frukosten där.
 
Det är en härlig start pà dagen!
 
Sedan solar vi och läser och softar. När det börjar bli för varmt för att sola sâ kastar jag mig i den där poolen och simmar en halvtimme. Det är häftigt hur mycket snabbare tiden gâr när man simmar i en sâdan bassäng till skillnad frân en simhall hemma... 
 
Pâ andra sidan poolen hâller surfarna till. Bilden här ovan är tagen frân detta ställe. Helt ok utsikt alltsâ! ;-)
 
Vi avslutar vâra hälsosamma dagar med att promenera upp och ned längs den längsta stranden i Los Cristianos - Playa Las Vistas. När solen stâr lägre pâ dagarna sâ ligger sanden hârdare packad men ändâ mjuk... Perfekt underlag fór lite rehab-gâng!
 
Jag satsar pà att komma hem stark, smärt, smidig och solbränd efter denna underbara semester!
 
 
 
Kommentarer
Anette

Suveränt. Här är det varken starkt, smärt eller smidigt och definitivt inte solbränt...

Svar: Haha, du är dâ för rolig du! :-D
Helena Petersson

2013-04-14 - 06:47:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar