Kärleksfotografering

 
 
 
Idag träffade jag det här söta paret i Drottningholm för att ta kärleksfulla bilder! Fina Lena och Christoffer vann tävlingen jag hade för ett tag sedan :-) Orsaken till att Lena dagen innan deras bröllop inte passade i brudklänningen var också med - lilla Oscar! Erik fick agera "manny" under fotograferingen.
 
Vi började fotografera klockan sju och vi fick det allra mjukaste ljuset genom hela fotograferingen. Så lyxigt! Med den miljön också :-) Det var första gången jag fotade där och det hoppas jag att jag får göra igen! Förhoppningsvis så är det inte algblomning nästa gång... Skulle annars ha fått många fina bilder på de praktfulla träden som speglade sig i den stilla vattenytan... Men trots det var det ändå en väldigt lätt miljö att hitta fina vyer i och få variation på sina bilder :-)
 
Den här fotograferingen gick också lekande lätt för att Lena och Christoffer var grymma på att hitta fina poser och se alldeles naturliga ut framför kameran! Bra jobbat hörni, tack ska ni ha!
 
Kommentarer
mary

Fin bild :)

Svar: Tack så mycket! :-)
Helena Petersson

2013-07-19 - 16:28:14 / URL: http://maryphoto.blogg.se
Sara Björk

Åh vilket mysigt foto!

Svar: Tack fina du! :-)
Helena Petersson

2013-07-20 - 17:22:55 / URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar