girls girls girls

 
 
 
Här får ni se lite fler bilder från fotograferingen med Nicole och hennes bästa vänner :-) De var så himla fina allihopa! Och riktigt duktiga på att stå framför kameran! 
 
Önskade bara att vi haft lite bättre väder... Det regnade som sagt nästan hela fotograferingen. Ibland öste det ner. Vi hade tänkt vara i Observatorielunden och fota - en park som är väldigt grön och har utsikt över staden... Men nej. Det var alldeles för ostadigt för att vi skulle pallra oss dit. Istället stod vi i under ett stort träd, mitt bredvid en bilväg och en trapp som det kom och gick folk till hela tiden! Fördelen var att det fanns en stor port precis bredvid, ifall regnet skulle bli för kraftigt (vilket det blev mot slutet...). Det fanns dock en liten liten park i närheten.
 
Man fick göra det bästa av vad platsen hade att erbjuda helt enkelt! Jag prioriterade att få ljuset som föll på flickorna rätt och försöka hitta ljusa bakgrunder även om det inte blev så där ljuvligt grönskande alltid...
 
Så här i efterhand kan jag tycka att det är en viss charm i det också :-) Mer SATC helt enkelt! Haha
 
 
 
 
 


Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar