Er kärlek vill jag fånga på bild

 
 
Har inte haft en många lediga stunder den sista tiden, så mycket på gång så jag känner mig halvt förvirrad halva tiden. Idag har jag varit iväg och träffat ett av vårens brudpar och tagit lite härliga motljusbilder :-) Kom hem och tänkte; nu måste jag ta och välja vinnaren!
 
Det var många fina motiveringar som ramlat in och jag insåg rätt snabbt att det skulle bli en riktigt svårt att hålla sig till EN vinnare. Så jag bestämde mig för att dela ut ett andra och tredje pris också... Hoppas ingen tar illa upp för att jag ändrar så här i tävlingsreglerna!!
 
Vinnaren till en kärleksfotografering samt 20 digitala bilder med min konstnärliga prägel blev Lena, vars bröllopsfoton inte blev som hon tänkt sig eftersom hon pga. graviditet inte kom i sin vackra bröllopsklänning! De gifte sig istället i träningskläder! Det tyckte jag var tufft och hon och hennes man är härliga, generösa människor som verkligen förtjänar att ha fina bilder på sig själva att hänga på väggarna!
 
Andra och tredje pris blir en kärleksfotografering (värd 1600 kr) där tio digitala bilder med min konstnärliga prägel ingår! Två vackra kvinnor som talade varmt om sina kärlekar vann detta: 
 
Jessica (http://wishuponastar.webblogg.se/) och Sarah (http://www.bara1minut.blogspot.se/)
 
GRATTIS!
 
Ni andra härliga människor som inte vann denna gång får ett presentkort på 500 kr att använda ifall ni skulle ta steget att boka en fotografering med mig denna vår eller sommar! Det hoppas jag att ni gör!
 
Jag sparar alla namn och mailadresser så det räcker att hänvisa till att man deltagit i denna tävling för att få rabatten. Rabatten gäller till sista augusti 2013.
 
Ha en fin söndagskväll! Bifogar lite kärleksfulla bilder här nedan, att inspireras av :-)
 
 
 
 
 
Kommentarer
Sabinas foto

Wow, Lena låter som en riktigt värdig vinnare. Verkligen tufft gjort! =)

Svar: Ja, verkligen! :-)
Helena Petersson

2013-03-25 - 19:16:43 / URL: http://sabinasfoto.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar