mer som en gäst än bröllopsfotograf

Foto: Erik Berzelius
 
 
Jag har haft en så underbar dag! Hade en bildvisning med det där favoritparet jag berättade om, där jag "klickade" så med bruden redan i mailkontakten :-) De fick hälsa på i studion, slå sig ner i soffan och dricka lite té medan deras bildspel gick igång på projektorduken. Och de älskade sina bilder! Alltid en sån härlig känsla när man förstår det! 
 
Jag ska få göra ett lyxigt bröllopsalbum till dem, få rama in ett gäng härliga bilder på dem och designa mitt favorit-tackkort till dem! Känns så bra inombords när man vet att bilderna får bosätta sig på väggar och i album - när de får bli fysiska på ljuvliga sätt. Det är ju det man som fotograf vill, att bilderna ska bli små konstverk, liksom...
 
Att träffa Sandra och Olof var en fröjd i sig. Såna goa personer. De överöste mig med varma ord och sa något av det bästa man kan säga till sin bröllopsfotograf: du kändes mer som en gäst än som en bröllopsfotograf! Och du har verkligen fångat oss, så som vi är!
 
Så himla upplyftande!
 
Så det här mötet kan jag leva på lääääänge. Ska visa bilderna från deras dag snaaaart... typ imorgon hoppas jag... så mycket att göra just nu, det är lite galet... Jag har ju både boudoirbilder, bröllopsbilder, familjebilder, barnbilder och höstbilder som väntar på att få bloggas... Det kommer!
 
Kommentarer
michaela- mamma till tre 💗

gillar motljusbilden massor. så vacker bild på en vacker tjej!

Svar: Tack ska du ha!! Ska hälsa honom det också! :-)
Helena Petersson

2013-09-26 - 09:08:39 / URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Sara Björk

Vad roligt! Och vad fint han har fångat dig =)

Svar: Ja han e bra på det :-)
Helena Petersson

2013-09-26 - 20:09:04 / URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:



Nu har ni hamnat hos en glad och påhittig fotograf som är bosatt med sin sambo Erik nära Globen i Stockholm. Här kan ni förvänta er massor av bilder från både jobb och vardag. Välkommen!

Har du några frågor kan du alltid skriva ett mail till:

[email protected]





RSS-flöde
Bloglovin
Facebook








Fotokurs
"Ta bättre porträtt"
Pågående!

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
16 - 17 juni 2012

Workshop på landet
fotokurs + övernattning
18 - 19 augusti 2012

Gratis fotosession
för bebisar 4-10 dagar